#3958  od užívateľa skocko999
 10 Aug 2018, 17:55
Chlieb

Chlieb sa do chladničky nedáva najmä z toho dôvodu, že urýchľuje jeho vyschnutie a teda sa stáva nejedlým.



Obrázok




Cesnak

Cesnaková vôňa v uzavretom mieste (menovite chladnička) je skvelý spôsob ako všetko zasmradiť touto nepríjemnou vôňou.


Zemiaky

Zemiaky uložené v chladničke majú väčší obsah škrobu než obvykle.


Paradajky

Chladnička kazí tú pravú chuť paradajky a robí ju umelou.


Cibuľa

Chuť cibule je taktiež ovplyvnená ničím iným než samotnou chladničkou.


Med

Nízke teploty med skryštalizujú, teda med rýchlejšie scukornateje a teda bude tvrdý a ťažký na rozotrenie.


Tieto veci by ste mali dať preč z chladničky a uchovať ich v nejakom tmavom mieste bez takejto nízkej teploty, no je následne potrebné skonzumovať ich rýchlejšie než keby boli uložené v chladničke.


zdroj : http://forum.domacamedicina.sk
foto : i.ndtvimg.com
Vážení návštevníci, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním. Čítať viac.